Vill man synas som företag är bra marknadsföring a och o. Idag är det tack vare den digitala tekniken lättare än någonsin att marknadsföra sig på ett bra sätt och dessutom till en låg kostnad. Här tänkte vi titta lite närmare på hur man kan använda sig av nätet som ett verktyg för marknadsföring.

Websajt

En sajt är nästan en självklarhet i dagens läge. Fördelarna med att ha en hemsida är flera. Förutom att en sajt fungerar som något av en digital reklampelare, så är det också ett väldigt bra sätt att presentera sig och sitt företag på och även visa upp vad man gjort tidigare. Dessutom är det numera både billigt och enkelt att för vem som helst sätta upp en sajt på några timmar.

Sociala medier

Sociala medier i form av till exempel Facebook, Twitter och Instagram med mera innebär inte bara bilder från solsemestern, klipp på katter som klättrar i träd eller dylikt utan kan också fungera bra i marknadsföringssyfte. Förutom att man kan nå många människor och stora målgrupper snabbt och effektivt finns också möjligheten att nå enskilda individer och andra intressenter på ett relativt enkelt sätt.

rnn.yqe.