Önskar du ibland att du slapp städa där hemma? Det finns faktiskt sätt där du kan slippa det på. Kanske är du trött på alla husmorstips om hur du får det rent på nolltid och vill att någon annan ska städa upp efter dig – det är faktiskt fullt möjligt. Du hittar mer information online om hur du får hjälp med dina städbehov.

Hjälp med olika typer av städning

Många av de företag som erbjuder hemstädning låter dig välja mellan en mängd tjänster. Du kan till exempel anlita någon för storstädning vid enstaka tillfällen, men även personer som städar hos dig varje vecka. Några erbjuder också hjälp med tvätt, strykning och disk för att du verkligen ska kunna slappna av. På så sätt kan du spendera din tid med att göra saker du tycker är roliga istället.

RUT-avdrag

Om du anlitar ett företag för hemstädning kan du ha rätt till RUT-avdrag vilket ger dig lägre pris för hushållsnära tjänster. Du kan utnyttja RUT-avdrag på upp till 75 000 kronor per år under förutsättning att du betalt skatt och att tjänsterna är berättigade till avdraget. Som du ser är det både enkelt och prisvärt att anlita hjälp med städningen idag.

rnn.yqe.